Hoppa till innehåll

Bin Laden mördad

2011-05-04

Jag ogillar fanatiker, terrorister, våldsverkare, banditer. Osama Bin Laden var en av dessa skurkar, ok. Men varför kungaslickar i stor skala våra medier dödandet av honom? Det var/är ett mord, en planerad avsiktlig avrättning utan rättegång eller annat i sammanhanget opassande arrangemang för rättssäkerheten. Klokare hade varit att ta in honom till förhör och domstol. Inte sänka hans lik i sjön. Tänk så mycket intressanta saker han kunnat berätta, kanske med stöd av en imam. Det samma gäller Saddam Hussein.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: